Διεπαφή χρήστη

Απλό, λιτό, ξεκούραστο, κατανοητό, αποδοτικό User Interface

Υψηλής αισθητικής και χρηστικότητας μενού

3 επίπεδα μενού (functional, technical, favourites) παραμετρικά σχεδιαζόμενα ανά χρήστη και με δυνατότητες εναλλακτικών στυλ εξατομίκευσης – themes.

οθόνη εκκίνησης χρήστη

Εύκολη και γρήγορη τοποθέτηση δεδομένων, αναφορών, συναλλαγών κλπ. στην αρχική οθόνη των χρηστών, για άμεση ορατότητα και πρόσβαση στις συχνότερες εργασίες τους.

απόλυτα στοχευμένες όψεις

  1. Αμεση εξαγωγή σε excel
  2. Απόκρυψη μη επιθυμητών δυνατοτήτων
  3. Παραμετρική ορατότητα φίλτρων-κριτηρίων
  4. Εύκολη διαμόρφωση εμφάνισης
  5. Αυτόματη παραγωγή γραφήματος για αριθμητικές στήλες
  6. Αυτόματα metrics σε επιλεγμένες στήλες

πλοήγηση στο υλικό τεκμηρίωσης

Εργαλείο πλοήγησης σε όλα τα εγχειρίδια με άμεσο άνοιγμα-ανάγνωση, χωρίς καθυστερήσεις, χωρίς χρήση άλλων εφαρμογών, με δυνατότητα αναζήτησης λέξης-φράσης, με περιεχόμενα και «σελιδοδείκτες» και με σύνοψη του περιεχομένου και του στόχου κάθε κειμένου, ώστε ο χρήστης να μπορεί να επιλέξει εύκολα τι τον αφορά.

άμεση εναλλαγή μεταξύ εταιρειών

Δυνατότητα γρήγορης εναλλαγής μεταξύ των εταιρειών στις οποίες έχει πρόσβαση ο χρήστης, χωρίς την ανάγκη αποσύνδεσης και σύνδεσης εκ νέου με ένα κλικ.

ιστορικό ενεργειών χρήστη

Ημερολόγιο των ενεργειών του χρήστη μέσα στο σύστημα, με δυνατότητα επανάληψης (επανάκλησης διαδικασίας), διαγραφής ιστορικού.

Αναπαραγωγή Βίντεο

λήψη στιγμιότυπου οθόνης

Χρήσιμη διαδικασία για επικοινωνία με άλλο χρήστη (αποστολή συγκεκριμένης εικόνας δεδομένων, γραφικά εργαλεία για επισήμανση σημείων της οθόνης, αποθήκευση εικόνας κ.λπ.)

γρήγορη επισκόπηση οντότητας

Περίληψη της πληροφορίας ενός πελάτη, ενός είδους, ενός τιμολογίου κ.λπ., γρήγορη εμφάνιση pop-up, ενσωμάτωση χάρτη και εικόνας (αν υπάρχουν).

Αναπαραγωγή Βίντεο

υποστήριξη πολλαπλών οθονών

Για κάθε θέση εργασίας με πολλαπλές υπευθυνότητες, το σύστημα μπορεί να «διαμοιράσει» την πληροφορία που επεξεργάζεται ο χρήστης, αποσπώντας τμήμα της σε άλλη οθόνη, για εκμετάλλευση του μεγαλύτερου χώρου, για ταυτόχρονη εξέταση, για παράλληλη επεξεργασία, για συνεργασίες κ.λπ.

Ζητήστε demo ή παρουσίαση

Λ. Συγγρού 362, Καλλιθέα, Τ.Κ. 17674
T: + 30 211 101 5000 / F: +30 211 101 5005
info@entersoft.gr